Toggle FullScreen

Suggestions

Suggestions

Suggesties

Entrées

Voorgerechten

Tartare de St Jacques, Mangues et Pommes Vertes
19,00 Tartaar van Sint Jakobsnoten met Mango en groene Appel
Soupe de Poissons , Rouille et Croutons
12,50 Vissoepje met Korstjes en Rouille
Vitello Tonato Façon du Chef
16,00 Vitello Tonato op de Wijze van de Chef
Gâteau d’Aubergines et Mozzarella
14,00 Taartje van Aubergines en Mozzarella

Plats

Hoofdgerechten

Filet de Bîche en Croûte de Chataîgnes sauce au Poivre
28,50 Hindeoester in Kastanjekorst met Pepersaus
Choucroute “Royale”
21,50 Rijkgevulde Zuurkool
Duo de Poissons, Purée d’Endives et Tagliatelles de Légumes
27,00 Duo van Vis met Andijviepuree en Groentetagliatelli
Sole (500gr) Meunière Pommes de Terre Natures et Salade de Chicons et Blé
34,50 Zeetong ( 500 gr) op Molenaars Wijze met Natuuraardappelen en een Witloof– en Veldslaatje
Penne à l’Arriabata et Pancetta
20,00 Penne All’arrabiata met Pancetta
/
/ /

Desserts

 

Nagerecht

Gaufres de Bruxelles, « Mikado » crème fraîche, glace, Chocolat 9,50 Brusselse Wafel « Mikado » met Slagroom, Ijs,Chocolade
Tarte au Chocolat
10,00 Chocoladetaart
Café Gourmand 10,00 Koffie met Versnaperingen
Croustillons aux Pommes , Glace Vanille Bourbon et Caramel
Calvados
10,00 Smoutebollen met Appel, Bourbonvanilleijs en Calvadoskaramel

Blancs –  Wit Rouge Frais-Rood Friss Rouge – Rood
Gavi « La Scolca » 26.00€ Bourgeuil « Domaine de la Chevalerie « 25.00€ Domaine le Cazal Minervois 2011 27.00€
Menetou Salon Eric Louis 33.00€ Rosé Château Rahoul Graves 2009 36.00€
Saint Véran 2011 Louis Jadot Chapelle aux Loups 32.50€ Chateau des Sarrins Côtes de Provence 2012 26.00€ Raig de Raim Cellier Pinol 2011 25.00€
Val Joanis Tradition 25.00€ Fleur d’Eglantine Costières de Nîmes 2012 19.00 € Brecciarolo Rosso Superieur 2011 24.50€
Bodegas Altanza « Lealtanza » 24.00€ Cotes de Provence “Editions Voga” 23.50€ Mouton Cadet Bordeaux 2011 25.00 €
/ /
Colombo “Les Abeilles “Côte du Rhone 2011 24.50€
Bardolino Superieur Giarola 2011 25.00€
/