Toggle FullScreen

Suggestions

Suggestions

Suggesties

Entrées

Voorgerechten

Salade de Magret de Canard Fumé et ses Poivrons Rouges
15,50 Slaatje van gerookte Eendeborst met rode Paprika
Ris de Veau « Meunière » Façon du Chef
22,00 Kalfszwzeriken op Molenaars Wijze
Croustillant de Sardines et sa sauce Nuoc Mam
16,00 Krokantje van Sardienen en zijn Nuoc Mamsaus
Salade de Quinoa au Thon Frais
16,00 Slaatje van Quinoa met verse Tonijn

Plats

Hoofdgerechten

Onglet à l’Echalotte Pommes Allumettes
23,00 Schorsevel met Sjalotjes en Luciferaardappeltjes
Vol -au -Vent Maison ,Feulletté et Purée de Pomme de Terre
21,00 Huisgemaakt Koniginnehapje met Pureepatatjes
Filet de Dorade aux Courgettes, Pommes Grenailles et Sauce
Vierge
26,00 Dauradefilet met Courgette, gebakken Patatjes en
maagedelijke Saus
Sole (500gr) Meunière Pommes de Terre Natures et Salade de Chicons et Blé
34,50 Zeetong ( 500 gr) op Molenaars Wijze met Natuuraardappelen en een Witloof– en Veldslaatje
Linguines aux Moules et Coriandre
20,00 Linguine met Mosselen en Koriander
/
/ /

Desserts

 

Nagerecht

Gaufres de Bruxelles, « Mikado » crème fraîche, glace, Chocolat 9,50 Brusselse Wafel « Mikado » met Slagroom, Ijs,Chocolade
Tarte au Citron Meringuée
10,00 Citroenschuimtaart
Café Gourmand 10,00 Koffie met Versnaperingen
/ 9,50 /

Blancs –  Wit Rouge Frais-Rood Friss Rouge – Rood
Gavi « La Scolca » 26.00€ Bourgeuil « Domaine de la Chevalerie « 25.00€ Domaine le Cazal Minervois 2011 27.00€
Menetou Salon Eric Louis 33.00€ Rosé Château Rahoul Graves 2009 36.00€
Saint Véran 2011 Louis Jadot Chapelle aux Loups 32.50€ Chateau des Sarrins Côtes de Provence 2012 26.00€ Raig de Raim Cellier Pinol 2011 25.00€
Val Joanis Tradition 25.00€ Fleur d’Eglantine Costières de Nîmes 2012 19.00 € Brecciarolo Rosso Superieur 2011 24.50€
Bodegas Altanza « Lealtanza » 24.00€ Cotes de Provence “Editions Voga” 23.50€ Mouton Cadet Bordeaux 2011 25.00 €
/ /
Colombo “Les Abeilles “Côte du Rhone 2011 24.50€
Bardolino Superieur Giarola 2011 25.00€
/