Toggle FullScreen

Suggestions

Suggestions

Suggesties

Entrées

Voorgerechten

Asperges à la Flamande
21,00 Asperges op Vlaamse Wijze
Asperges à l’Italienne ( Jambon de Parme et Vinaigrette Maison)
23,00 Asperges op z’n Italiaans ( Parmaham en huisgemaakte Vinaigrette )
Risotto aux Gambas et Asperges Verte
20,00 Risotto met Gambas en groene Asperges
Tartare d’Avocat et Crevettes Rose
16,00 Avocadotartaar met roze Garnalen

Plats

Hoofdgerechten

Hamburger « Black Angus » Cheddar, Potatoes et sauce du Chef
21,00€ Hamburger « Black Angus » met Cheddar, Saus van de Chef en Patatjes
Cuisse de Lapin Provençale et Riz Sauvage
22,00 Konijnebout op Zuiderse Wijze met wilde Rijst
Filet de Rouget et sa Tombée de Poireaux, Sauce au Cumin et
Citron Vert
26,00 Roodbaarsfilet met Prei, Komijn—en Limoensaus
Sole (500gr) Meunière Pommes de Terre Natures et Salade de Chicons et Blé
34,50 Zeetong ( 500 gr) op Molenaars Wijze met Natuuraardappelen en een Witloof– en Veldslaatje
Penne à l’Arrabiatta et Rosace de Pancetta
18,00 Penne Arrabiatta met Pancettaringen
/
/ /

Desserts

 

Nagerecht

Gaufres de Bruxelles, « Mikado » crème fraîche, glace, Chocolat 9,50 Brusselse Wafel « Mikado » met Slagroom, Ijs,Chocolade
Milles Feuilles aux Fraises9,50 Bladerdeeggebak met Aardbeien
Café Gourmand 10,00 Koffie met Versnaperingen
/ / /

Blancs –  Wit Rouge Frais-Rood Friss Rouge – Rood
Gavi « La Scolca » 26.00€ Bourgeuil « Domaine de la Chevalerie « 25.00€ Domaine le Cazal Minervois 2011 27.00€
Menetou Salon Eric Louis 33.00€ Rosé Château Rahoul Graves 2009 36.00€
Saint Véran 2011 Louis Jadot Chapelle aux Loups 32.50€ Chateau des Sarrins Côtes de Provence 2012 26.00€ Raig de Raim Cellier Pinol 2011 25.00€
Val Joanis Tradition 25.00€ Fleur d’Eglantine Costières de Nîmes 2012 19.00 € Brecciarolo Rosso Superieur 2011 24.50€
Bodegas Altanza « Lealtanza » 24.00€ Cotes de Provence “Editions Voga” 23.50€ Mouton Cadet Bordeaux 2011 25.00 €
/ /
Colombo “Les Abeilles “Côte du Rhone 2011 24.50€
Bardolino Superieur Giarola 2011 25.00€
/