Toggle FullScreen

Suggestions

Suggestions

Suggesties

Entrées

Voorgerechten

Croustillant de Sardines aux deux Sauces, Nuoc-Mam et Tartare
16,00 Krokantje van Sardines met 2 Sauzen, Nuoc-Mam en Tartaar
Poêlée de Cervelle de Veau Façon Meunière
14,50 Kalfshersenen op Molenaars Wijze
Frisée aux Lardons et Chèvre chaud
14,00 Friseeslaatje met Spekblokjes en warme Geitekaas
Tartare de Thon rouge aux Mangues et Gingembre
18,00 Tartaar van rode Tonijn met Mango en Gember

Plats

Hoofdgerechten

Moules de Zélande Jumbo ( 1 kg 200) Marinière
Vin Blanc
Curry Crème
Roquefort Crème
Provençale
Ail Crème
Chef (Provençale, Ail, Crème, Piquant)
22.00€
23.00€
23.50€
23.50€
23.50€
24.00€
Zeeuwse Jumbomosselen ( 1 kg 200) Natuur
Witte Wijn
Curryroom
Roquefortroom
Provençale
Look in de Room
Chef ( Provençale, Look, Room, Pikant )
Contre Filet Maturé (5 Semaines) sauce au Choix et Frites Salade
34,00 5 Weken gerijpte Lendebiefstuk met Saus naar Keuze, Sla en Frietjes
Râble de Lapin, Moutarde à l’Ancienne et P.d.t. rissolées
22,00 Konijnerug met Grootmoeders Mosterd en gebakken Aardappelen
Sole (500gr) Meunière Pommes de Terre Natures et Salade de Chicons et Blé
33,00 Zeetong ( 500 gr) op Molenaars Wijze met Natuuraardappelen en een Witloof– en Veldslaatje
Filet de Bar aux Oignons confits et sa Salade Bok Choy
27,50 Roodbaarsfilet met gekonfijte Uien en zijn Bok Choyslaatje
Conchiglioni aux Epinards avec sa Sauce Tomate—Basilic
18,00 Conchiglioni met Spinazie en zijn Tomaten-Basilicumsausje

Desserts

 

Nagerecht

Café Gourmand 10,00 Koffie met Versnaperingen
Moelleux au Chocolat 9,50 Gebakje met warme Chocolade
Gaufres de Bruxelles, crème fraîche, glace, Chocolat ou aux fruits 9,50 Brusselse Wafel met Slagroom, Ijs,Chocolade of Fruit

Blancs –  Wit Rouge Frais-Rood Friss Rouge – Rood
Gavi « La Scolca » 26.00€ Bourgeuil « Domaine de la Chevalerie « 25.00€ Domaine le Cazal Minervois 2011 27.00€
Menetou Salon Eric Louis 33.00€ Rosé Château Rahoul Graves 2009 36.00€
Saint Véran 2011 Louis Jadot Chapelle aux Loups 32.50€ Chateau des Sarrins Côtes de Provence 2012 26.00€ Raig de Raim Cellier Pinol 2011 25.00€
Val Joanis Tradition 25.00€ Fleur d’Eglantine Costières de Nîmes 2012 19.00 € Brecciarolo Rosso Superieur 2011 24.50€
Bodegas Altanza « Lealtanza » 24.00€ Cotes de Provence “Editions Voga” 23.50€ Mouton Cadet Bordeaux 2011 25.00 €
/ /
Colombo “Les Abeilles “Côte du Rhone 2011 24.50€
Bardolino Superieur Giarola 2011 25.00€
/